DMO Verkkosivut

DMO Verkkosivut

Verkkosivut myynnin tueksi

WordPress-kotisivut yrityksille. Rakennamme verkkosivuja, jotka tähtääväät parempaan verkkonäkyvyyteen ja tehokkaampaan digimyyntiin.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!
DMO Verkkosivut

DMO Verkkosivut – sinulle,

  • joka arvostat digimarkkinointia.
  • joka haluat helposti muokattavat verkkosivut.
  • joka luotat WordPressin olevan paras valinta.
  • joka haluat tehostaa toimintaasi
  • joka haluat lisää myyntiä verkkosivujen avulla.
  • joka haluat kaikki palvelut yhdestä paikasta.

Meiltä myös www-osoite ja ylläpito

Domain eli www-osoite

Olemme Viestintäviraston valtuuttama jälleenmyyjä, saat suoraan meiltä fi-päätteiset osoitteet. Jos kuitenkin olet jo osoitteen hankkinut, ei huolta, myös pelkkä nimipalvelimen siirto ylläpitoomme on mahdollista.

Verkkotunnus .fi-päätteellä, sekä
supernopea nimipalvelin* ylläpidettynä
9€ / kk + ALV 24%

*Nimipalvelimen valinnalla on merkitystä. Tyypillinen nimipalvelin tekee sen minkä niiden on minimissään tehtävä, eli ohjaa liikenteen oikeaan paikkaan ja toimittaa sivuston sisällön pisteestä A, käyttäjän tietokoneen näytölle, pisteeseen B. Käyttämämme supernopeat nimipalvelimet kuitenkin tallentavat verkkosivuston sisällön omaan välimuistiinsa, jolloin ne voivat lähettää verkkosivujen sisällön suoraan hakematta niitä pisteestä B. Voit verrata tätä rahan lähettämiseen ulkomaille. Voit postittaa sen, jolloin se kulkee hyvin hitaasti, tai voit käyttää Forexia, jolloin toisessa maassa vastaanottaja voi nostaa rahat luukulta samalla sekunnilla, koska vastaavaa tuotetta, kuten euroja tai dollareita on jo toisessa päässä valmiiksi odottamassa.

Tämä yhdistettynä laadukkaaseen kotisivujen tekniseen toteutukseen voidaan saavuttaa jopa alle sekunnin latausaika. Digimyyntiosasto.fi avautuu käyttäjälle 0,7 sekunnissa. Google vaatii nopeudeksi 2,5 sekunnin alitusta, mutta silti vain 52% sivuista pystyy tähän.

PageSpeed Isights tulos 96 pistettä - digimyyntiosasto.fi

Verkkosivujen hosting ja ylläpito

Saat meiltä myös verkkosivuillesi kodin eli webhotellin. Tämänkään asian eteen sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun me pidämme sivuistasi huolta. Näin voimme varmistaa parhaan DMO-laadun.

WordPress-optimoitu palvelin 25€ / kk + alv 24% hintaan. Sis. WordPress turvallisuuspäivitykset, lisäosapäivitykset, varmuuskopiot ja nopeutta parantavan välimuistin.

HUOM! Voimme käyttää myös teidän omaa webhotellia, mutta sen tulee täyttää asettamamme laatukriteerit. Emme voi antaa luomiamme sivuja jonnekin, jossa ne latautuvat hitaasti ja toimivat epävarmasti. Ymmärrätte varmasti tämän vaikutuksen meidän maineellemme, jos sivut kaatuilevat yhtenään. Loppukäyttäjä ei kuitenkaan voi nähdä missä syy lopulta on.