DMO Teho™

DMO Teho™ 150e / kk +alv 24%

Löytyisikö taitoa ja intoa tehdä digimarkkinointia, mutta tieto puuttuu?

OmaPortaalista näet suoraan kaiken tarvittavan tiedon, sekä DMO Teho™ – asiakkaana saat kuukausittain kolme henkilökohtaista työlistaa. Älä ole Busy idiot ja pidä itseäsi kiireisenä muka-tärkeissä töissä, vaan tiedä mitä pitää tehdä. Teet heti enemmän kauppaa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

DMO Teho™

Markkinoinnin työkalu sinulle, joka arvostat aikaasi ja neuvoja. Päivittäiset pikalinkit, pilvitallennustila, yrityksen markkinointiosaston työlista, Google Analytics kävijäseuranta, Google Search Console hakusanaseuranta ja konversioseuranta samassa paikassa sekä kaikki muut tarvittavat upotukset.

Tämän lisäksi otamme ohjat käsiimme ja kerromme sinulle kerätyn datan perusteella mitä sinun kannattaisi ja ennen kaikkea pitäisi tehdä. Pääset käsiksi tähän kaikkeen jo aamun ensimmäisen kahvikupposen aikana.

OmaPortaalin ominaisuudet

Digimyyntiosasto OmaPortaali

Dashboard (Koontinäkymä):

Brändiänne mukaileva pääsivu eli koontinäkymä. Näkymä räätälöidään juuri teidän näköiseksenne aina.

Koontinäkymä omalla logolla, tummalla tai vaalealla teemalla ja omalla pääkuvalla. Pääkuvaa voidaan vaihtaa pyydettäessä.

Koontinäkymän lisäksi, teillä on käytössä ns. ”kansionäkymä”, joka helpottaa dokumenttien ja sisällön löytämistä ja järjestelyä.

OmaPortaalin käyttöönotto

OmaPortaalin voi tilata vaikka kokonaan ilman tapaamista. Vastaat vain verkkolomakkeen kysymyksiin ja me rakennamme Portaalin teille. Rakentamiseen menee jonon pituudesta riippuen noin 7-14 päivää.

Psst..

Haluatko kaiken tehtävän puolestasi? Sinulle jää vaan käppyröiden ja tulosten seuraaminen, voit siis nauttia aamukahvisi täysin rauhassa. DMO Kasvu™ saattaa olla oikea ratkaisu.