DMO Kasvu™

DMO Kasvu™ 500e / kk +alv 24%

Heitä kädet niskan taakse ja keskity oman yrityksesi pyörittämiseen.

OmaPortaalista näet suoraan kaiken tarvittavan tiedon, sekä DMO Kasvu™ – asiakkaana kaikki tehdään puolestasi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

DMO Kasvu™

Markkinoinnin työkalu sinulle, joka arvostat aikaasi, neuvoja ja sitä, että joku tekee kaiken puolestasi. Päivittäiset pikalinkit, pilvitallennustila, yrityksen markkinointiosaston työlista, Google Analytics kävijäseuranta, Google Search Console hakusanaseuranta ja konversioseuranta samassa paikassa sekä kaikki muut tarvittavat upotukset.

Tämän lisäksi otamme ohjat käsiimme ja kerromme sinulle kerätyn datan perusteella mitä tulemme tekemään puolestasi, mikä on toiminut ja mikä ei. Pääset käsiksi tähän kaikkeen jo aamun ensimmäisen kahvikupposen aikana.

OmaPortaalin ominaisuudet

Digimyyntiosasto OmaPortaali

Dashboard (Koontinäkymä):

Brändiänne mukaileva pääsivu eli koontinäkymä. Näkymä räätälöidään juuri teidän näköiseksenne aina.

Koontinäkymä omalla logolla, tummalla tai vaalealla teemalla ja omalla pääkuvalla. Pääkuvaa voidaan vaihtaa pyydettäessä.

Koontinäkymän lisäksi, teillä on käytössä ns. ”kansionäkymä”, joka helpottaa dokumenttien ja sisällön löytämistä ja järjestelyä.

Digimyyntiosasto OmaPortaali

Quick links (Pikalinkit)

Tärkeitä palveluita portaalin ulkopuolella? Aseta pikalinkkeihin kaikkien teille tärkeiden palveluiden verkko-osoitteet ja pääset kätevästi käsiksi kaikkeen mitä päiväsi aikana tarvitset, aina yhtä helposti, yhdestä paikasta.

Docs (Dokumentit)

Logot, brändiohjeistukset, dokumentit, tiedostot, mitkä vaan. Jaottele markkinoinnin dokumentit kansiohin ja lataa kaikki teille tärkeät tiedostot OmaPortaaliin. Kaikki löytyy jatkossa yhdestä paikasta, yrityksen koko henkilöstölle.

Action items (Tehtävälista)

Laita ylös tehtäviä, aseta deadlinejä ja merkitse henkilöitä niihin yrityksenne sisältä. Yhteistyössä kanssamme voimme yhdessä merkitä myös yhteisiä tehtäviä, tapamisia tai tapahtumia tehtävälistalle.

Connected Apps (Integraatiot)

Kaiken minkä pystyy upottaamaan verkkosivuille, on saatavilla myös tänne. OmaPortaaliin voidaan liittää esimerkiksi seuraavia sovelluksia Miro, Trello, Canva, YouTube, Google Data Studio, ja satoja muita. Kysy omaa integraatiotasi.

Timeline (Aikajana)

Kaikesta mitä portaalissa tehdään, jää jälki. Pystyt helposti tarkastamaan historiasta milloin jokin tehtävä on suoritettu.

DMO Botti

Saat meihin aina yhteyttä DMO Botin avulla. Oli kyseessä kehitysehdotus, palaute tai mikä tahansa muu syy. Vuorovaikutus kanssanne on meille erittäin tärkeää.