DMO 360 asteen auditointi

DMO 360-asteen auditointi

Digimarkkinoinnin 360-asteen auditointi

Kerralla kaikki kuntoon? Jos meinaa mennä kuppi nurin, kun suunta on hakusessa ja kaikki on vähän sinnepäin, niin ratkaisu on 360-asteen digimarkkinoinnin auditointi. Emme toteuta auditointeja osissa, koska tällöin paras iskun paikka tai suurin vuoto jää huomaamatta – yleiskuvan saa vain tekemällä laajan tutkimuksen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kenelle?

Uusi yritys, uusi tuote tai uuden palvelun julkaisu, uuteen markkinaan siirtyminen, myynti heikentynyt tai myynti heikkoa.

360-asteen auditointi tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että kaikki digimarkkinoinnin liikesuunnat käydään läpi. Saat selkokielisen (tai halutessasi epäselvän nörttikielisen) raportin siitä, miten surkeasti olet tehnyt kaiken ja kuinka hyvin kilpailijasi ovat asiansa hoitaneet.

Auditointi pureutuu niin syvälle yrityksesi digimarkkinointiin, että heikkohermoisempaa yrittäjää voi hieman hikoiluttaa. Totuus sattuu, ja sen verran totuuksia on luvassa, että nyt sattuu ihan kunnolla.

Jos se kipu ei kasvata, niin vika on sitten kärsijässä. Mitäänhän ei asioille siltikään tarvitse tehdä. Voi vain todeta, että kyllä ei ole kaiken maailman digimyyntiosastot minua neuvomaan ja painaa leuka rintaan ja mennä ylpeästi kohti kohti uusia pettymyksiä. Kyllä nekin aikanaan loppuu, tavalla tai toisella.

360-asteen auditoinnin eri osat

  • Markkina-analyysi
  • Verkkosivu-analyysi
  • Sisällöntuotto-analyysi
  • Sosiaalisen median analyysi
  • Sähköpostimarkkinointi-analyysi
  • Konversio-analyysi

Lopputuloksena syntyy läpileikkaava raportti yrityksesi digimarkkinoinnin tilanteesta, sekä yksityiskohtainen suunnitelma siitä, mitä teidän pitäisi tehdä.

Tavoitteina:

  • Ymmärrys markkinasta. Mitä kilpailijasi tekevät, mitä asiakkaasi etsivät ja mikä heitä kiinnostaa. Hyödynnämme tässä myös DMO:n 37-systeemiä, joka pureutuu etsimään asiakkaita laajemmalta alueelta, kuin vain siitä ilmiselvästä sekmentistä, jossa kilpailu on kovinta.
  • Mahdollisuuksien ja rahareikien tunnistaminen. Ymmärrät, että mihin markkinoinnissa kannattaa rahat allokoida ja missä saa parhaiten rahansa tuhlattua turhuuteen.
  • Löydät itsesi. Tiedät mihin markkinassa sijoitut milläkin osa-alueella suhteessa kilpailijoihin. On vaikea jatkokehittää, jos ei ole kiinnekohtaa.
  • Saat tietopohjan, jolta voit rakentaa markkinointisuunnitelman, tai jopa muotoilla palveluitasi tuottavampaan, vähemmän kilpailtuun markkinaan.

Palvelu sisältää myös vuoden mittaisen DMO Teho™ palvelun (arvo 2232€ sis. alv 24 %)

Hinta 6800 €